Er du lei av banker som bare sier nei?

Èn bank som sier ja er jo nok, og da gjelder det å finne akkurat den banken. Men det kan jo hende at disse neibankene har en eller flere grunner til å se nei. Om du søker i flere banker blir det ikke bedre for deg av den grunn. Det kan være flere grunner til at banker sier nei når du søker lån. Du kan jo ha alt for mye gjeld eller for mange lån. Kanskje for liten inntekt eller en kombinasjon av mange purringer og dårlig økonomistyring? Banken kan også si nei til et nytt selv om du ikke har inkasso.

Har du prøvd å refinansiere gjeld?

Du har prøvd, ja og fikk nei! Da leser du videre her:
Refinansiering er egentlig bare at du flytter gjelden din fra en part over til en annen part. Det som er fordelen er at du kan refinansiere og ta med flere smålån og kredittkort til ett rimeligere lån, som også tar med boliglånet. På den måten får du også ned gebyrer og kostnader på flere regninger over til kun én regning. Etterpå har du kun denne å forholde deg til når det gjelder hoved lånet.

OBS! For å søke må du eller ektefelle/sambo eie eiendom som banken kan pant i.

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,68% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.913.909, totalt kr 3.913.909,-

Få en ny start med refinansiering – se det lille skjema nederst.

Mye bedre med sikkerhet for lånet

Dersom du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig kan det innvilges refinansiering til andre formål enn boligkjøp. Du bruker bolig eller annen fast eiendom som sikkerhet for lånet. Du kan også benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld og dermed redusere de månedlige kostnadene, men like ofte handler det om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer. Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet.

Det er mange som opplever å havne skjevt ut økonomisk en gang i livet. Denne banken er ikke som tradisjonelle banker, og har du sikkerhet i bolig eller hytte kan vi ofte et nei bli til et JA og du vil kunne refinansiere.

Hvor mye du kan få i refinansiering avhenger av din økonomiske situasjon og verdien på eiendommen du stiller til sikkerhet.

Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet. Vi kan innvilge lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

Hvis du ønsker du å komme i kontakt med oss for å snu nei til ja? Så klikker du her og fyller ut skjema.

Da starter du med en enkleste søknad her, og vi tar kontakt med deg og finner ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Jatakk.

Jeg/vi vil gjerne ha mulighet til å refinansiere vanskelig gjeld/lån. Er klar over at denne spesielle muligheten gjelder kun dersom det er mulig å pant i eiendom/bolig/fritidsbolig.

Her fyller du ut og vi (Telefinans) vil ringe deg for nærmere avklaring.*FlexiFinans/Telefinans kan ikke tilby deg denne form for finansiering dersom du ikke har mulighet til å stille pant i eiendom.