Enkel oversikt Flexi-refinans

Er du en av mange hundretusener som har store gjeldsproblemer, eller bare sliter litt med regningene dine? Kanskje vil du bare sjekke ut flere muligheter og løse inn et par kredittkort? Ved riktig refinansiering kan din økonomi bli vesentlig forbedret.

Eksempel på Flexi-refinans: Effektiv rente er 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

FlexiFinans betyr at du har flere fleksible muligheter når det gjelder din økonomi og gjeld. Smålån/minilån kan ha effektive renter på 45-120%. Kredittkort med effektive renter på 30 tallet eller mer, er ikke uvanlig. Flere forbrukslån og kreditter kan fort bli dyrere enn tenkt. Når inkasso regninger kommer på banen blir det fort vanskelig, for ikke si umulig, å få til bedre avtaler og/eller refinansiering av gjeld som hoper seg opp.

FlexiFinans har flere løsninger til deg når du bør refinansiere gjeld. Litt gjeld eller mye gjeld. Hva er litt gjeld og hva er mye. Det er ikke sikkert et all gjeld skal refinansieres. Se litt videre under.

Hva skal refinansieres?

A

Det enkleste å få til er dersom du ikke er registrert med noe inkasso, og har grei inntekt og skal refinansiere beløp opptil 500.000 totalt uten sikkerhet. Har du smålån og kredittkort så kan du samle dette i ett nytt lån til bedre betingelser.

Pris eks. lån 65.000 kr o/5 år, Eff. rente:14,0% – Kost: 24.093kr – Total: 89.093kr.

Finn den totale sum som du trenger og legg inn din søknad. Følg anvisninger underveis. Din søknad blir vurdert av inntil 20 banker og resultatet blir presentert via mail/sms. Du velger.

Klikk for å starte refinansiering.

B

Har du problemer med en eller flere banker? Du har kanskje mange purringer og regninger som har gått til inkasso?

Når du vil refinansiere mye, eller kanskje det hele, så må man alltid tilby pant i eiendom på en eller annen måte. FlexiFinans kan finne løsning som kan være litt uvanlig, men alltid tilpasset Norske regler.

Om du da eier eiendom/bolig som vi kan ta pant i da kan mye være gjort. Vi starter enkelt ved at du fyller inn noen små opplysninger, så tar vi kontakt tilbake for å hjelpe deg videre. Klikk her, eller fyll ut kontaktskjema under.

C

Du som er heldig, eller rettere sagt; Du som ikke er i nærheten av økonomiske problemer, bør likevel sjekke betingelser på boliglånet ditt årlig. Det kan være penger å spare.

Vi vet jo at ingen bank kan være best alltid og med et boliglån på noen millioner blir det fort tusen lapper i forskjeller. Det samme er dersom du skal kjøpe bolig.

Så du som eier egen bolig (eller skal kjøpe), har ingen inkasso og grei inntekt, men vil gjerne ha beste tilbud på boliglån,

Da kan du klikke her.

Eksempel boliglån 2mill: eff.rente: 2,29% over 25år, kost 621.475, tot 2.621.475

Jatakk.

Jeg/vi vil gjerne ha mulighet til å refinansiere vanskelig gjeld/lån. Er klar over at denne spesielle muligheten gjelder kun dersom det er mulig å pant i eiendom/bolig/fritidsbolig.

Her fyller du ut og noen hos Telefinans, vil ringe deg for nærmere avklaring.*FlexiFinans/Telefinans kan ikke tilby deg denne form for finansiering dersom du ikke har mulighet til å stille pant i eiendom.