Fritidslån uten sikkerhet.

By: Jonny Thilesen

Fritidslån – kan du låne deg til mer fritid?

Ja, faktisk så kan du det. Men kanskje ikke bare lurt?
Navnet Fritidslån er nok et konstruert navn, og benyttes helst når du skal finansiere noe du skal anskaffe deg til bruk i fritiden. Alt fra joggesko til en hytte.
Pris eks. lån 65.000 kr o/5 år, Eff. rente:14,0% – Kost: 24.093kr – Total: 89.093kr.

Mer fritid?

Fritid er noe de aller fleste av oss ønsker mer av, og mange får også stadig mer fritid som gjerne blir benyttet til forskjellige ting og gjøremål. Fritidsaktiviteter kan være pusse opp hytte eller bolig. Det kan være å reparere bilen, gå turer i fjellet, hobbyvirksomhet eller ut å reise. Fritid kan fint være noe som ikke må koste mye penger.
Men det er ikke til å stikke under en stol at fritid kan være ganske dyrt.
Fritid kan være relativt greitt å budsjettere kostnadsmessig. Mange sparer opp penger til planlagte fritidsaktiviteter uansett hva det skal være eller koste.

Men, ting kan skje som gjør et det kan være greitt å låne penger til fritid, da kan man jo kalle det for Fritidslån. Et boliglån er stort sett det lånet som har lavest rentesats. Så dersom det er mulig så kan det være best å utvide boliglånet tilsvarende det beløpet du trenger til Fritidkostnaden. Er det ikke mulig, så kan Fritidslån være løsningen.

Husk å sjekke priser.

Selv om rentenivået i dag er forholdsvis lavt skal lånet betales tilbake. Renten og betingelsene på de ulike fritidslånene varierer veldig, så ta deg god tid til å sammenligne ulike tilbud. Fritidslån er stort sett det samme som et forbrukerlån.
Så når du vil sammenligne betingelser på fritidslånene, kan du spare tid og penger ved å søke FlexiFinans.
FlexiFinans er lån uten sikkerhet opptil 500.000 – og FlexiFinans sammenligner slike lån blant ca 20 banker. Da legger du inn èn søknad her – og venter på svar tilpasset din søknad.

Du velger selv det tilbudet som du mener er best, før du tar stilling til om du vil ha lånet.

Ingen tvang – ingen kostnader får å søke. Når du eventuelt bestemmer deg for et lån så ordnes dette via BankID for sikkerhets skyld.

Vil du søke på Fritidslånet? Da klikker du her

Pris eks. lån 65.000 kr o/5 år, Eff. rente:14,0% – Kost: 24.093kr – Total: 89.093kr.

Klikk på bildet for å søke Fritidslånet uten sikkerhet.

 

Enkel oversikt Flexi-refinans

Er du en av mange hundretusener som har store gjeldsproblemer, eller bare sliter litt med regningene dine? Kanskje vil du bare sjekke ut flere muligheter og løse inn et par kredittkort? Ved riktig refinansiering kan din økonomi bli vesentlig forbedret.

Refinansiering – Flere muligheter klikk her

Eksempel på Flexi-refinans med sikkerhet i bolig: Eksempel på effektiv rente: 7.1% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.958.735, totalt kr 3.958.735.

Mer Flexi Blog