Dagens lån

By: Jonny Thilesen

Dagens lån er et fleksibelt lån som kan benyttes av mange – eller alle?

Internettet inneholder mange forslag til finansielle løsninger fra mange banker som tilbyr lån, og kort, til forbruker formål.  «Dagens lån» skal ikke oppfattes som et lokketilbud for ett bestemt lån, eller lånetype, men mere som en slags beskrivelse slik «dagens lån» er tilgjengelig for de fleste forbrukere.

Dagens unge står absolutt IKKE med «lua i handa» når de trenger et lite eller stort lån. Forrige generasjoner vet mer om hvordan bankene gjorde det nesten umulig å få lånt penger. I dag er «dagens lån» ferskvare, og nesten alle bankene kjemper for å få deg som kunde.

Noen får ikke lån, der og da.
Det kalles visst «bankhåndverk». Alle bankene har eget system for å «skille klinten fra hveten» – eller plukke ut de dårlige kundene. Alle får jo ikke lån automatisk.
Og, dagens banker har dermed som sagt sitt eget system for å vurdere deg som søker lån, et «scorekort» hvor alle forhold (inntekt/ alder/ gjeld/ inkasso osv) er lagt inn for å kredittvurdere lånesøkere.

Tenk at man kan score opptil 100 poeng i kredittvurderingen. Noe gir pluss og noe minus. Har du sikker jobb, er du gift, antall barn, betaler du regninger i tide, leier eller eier bolig, formue, flytter du ofte, betaler du bidrag, har du mange smålån, sparer du litt i en bank?

Så det er mange, mange faktorer som blir tatt hensyn til når du ønsker å låne penger.

Den banken som låner deg penger, vil gjerne ha pengene tilbake med de rentene som er avtalt.

Når DU vurderer å låne penger så kan du være trygg på at systemene til FlexiFinans gjør at DIN lånesøknad blir matchet mot inntil 20 banker. Dette gjelder lån uten sikkerhet inntil èn halv million kroner. Og også dersom det er snakk om refinansiering av andre lån og kreditter. Du kan da søke her.

Når alle bankene sier nei til din lånesøknad så har bankene hver for seg scoret din søknad så lavt at de sier nei. Som regel er da årsaken at du enten har inkasso, for mye gjeld, for liten inntekt eller en kombinasjon av såkalt lav scoring slik at banken ikke kan forsvare å si ja.

Men det finnes èn mulighet.
Som vi kaller SistesjanseLånet. I samarbeid med Bluestep Bank og Folkelånet Telefinans er det fullt mulig å komme på rett kjøl igjen.
Forutsetning er at du må tilby sikkerhet i eiendom: Les mere på SistesjanseLånet.no

Dagens Refinansiering har flere muligheter til enklere og bedre økonomi. På vår nettsiden FlexiFinans kan du rett og slett refinansiere det meste som kan rente beregnes. Klikk deg videre for oversikt

Her er et reelt pris.eksempel når du søker på denne måten: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,99 %. Høyeste rente 26,9 %

 

         

Eksempel på Flexi-refinans: Effektiv rente er 6.79% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.895.969, totalt kr 3.895.969.


Vil du ser mere Flexi-Blogg så er det rett her

 

Mer Flexi Blog