Kontokreditt inntil 500.000,-

By: Jonny Thilesen

Penger er noe vi alle trenger. Med kontokreditt er pengene tilgjengelig før behovet melder seg.

Låneeksempel: Eff. 16,90 %, 65 000 o/5 år, Etabl.geb 640, Kost. 29 333, Tot 94 333.

Søk din konto kreditt via denne nettsiden eller på ring i åpningstiden 6936 0666.

Kontokreditt fungerer som din private reserve når du har behov for ekstra penger. Innvilges kreditten vil hele beløpet bli gjort tilgjengelig på din konto så snart avtalen er signert og godkjent. Å søke om kreditten / lånet gjøres greitt via denne nettsiden, eller du kan ringe oss på for direkte behandling.

KontoKreditten kan innvilges inntil 500.000 kroner uten sikkerhet og vi tilbyr også vanlig forbrukslån inntil 500.000 og flere kredittkort (Visa og MasterCard) med ramme inntil 100.000 kroner.

Her kan du søke «KontoKreditt» – klikk her

Kontokreditt kalles også «Fleksibelt Lån» og kan når som helst trekkes opp innenfor tildelt kredittramme og har en åpen ende så lenge ikke annet er avtalt spesielt. Kreditten er revolverende og renter beregnes av benyttet kredittramme. Månedlig minimumsbeløp å betale blir beregnet ut fra totalt utestående kreditt på faktureringstidspunktet, og vil som hovedregel tilsvare et beløp som medfører at tilbakebetaling av utestående kreditt ikke gis en løpetid som er lengre enn 5 år.

Kontokreditten kan innvilges inntil 500.000 kroner uten sikkerhet.


Mange benytter forbrukslån til oppussing

 

Vanlig forbrukslån inntil 500.000

I tillegg til vår meget populære kontokreditt kan vi nå også tilby flere smålån og forbrukslån som nedbetalingslån med lånebeløp inntil 500.000 kroner. Forbrukslånet kan nedbetales over inntil 12 år og er dermed meget fleksibelt (Normalt søkes lån med nedbetaling inntil 5 år – men mulig vedr. refinansiering med inntil 12).
Fullstendig informasjon finnes på nettsiden, men du kan gjerne klikke direkte nedenfor for å komme til online søknadsbehandling.

OBS! Samme låneskjema kan benyttes av flere banker og vi kommer tilbake til deg med forslag og tilbud på kontokreditt og/eller forbrukslån når søknaden innvilges. Og dette er selvsagt uten forpliktelser for deg.

– Søk om Forbrukslån

Det enkleste å få til er dersom du ikke er registrert med noe inkasso, og har grei inntekt og skal refinansiere beløp opptil 500.000 totalt uten sikkerhet. Har du smålån og kredittkort så kan du samle dette i ett nytt lån til bedre betingelser.

Pris eks. lån 65.000 kr o/5 år, Eff. rente:14,0% – Kost: 24.093kr – Total: 89.093kr.


 

Får du ikke lån?

Det kan være flere grunner til at banken sier nei når du søker lån.
Du kan jo ha alt for mye gjeld eller for mange lån. Kanskje for liten inntekt eller en kombinasjon av mange purringer og dårlig økonomistyring ? Eller du har en eller flere uløste inkassosaker ?
Eier du eller din ektefelle/samboer egen bolig eller fritidsbolig, så kan dere lese videre om Inkassolånet her.


OBS!  Alle lånetilbud på denne siden (FlexiFinans.no) kun samarbeid med Folkelånet Telefinans as ( Telefinans )


 

 

Mer Flexi Blog